COMERÇ

Ja es poden descarregar els «Bons Reus» de tardor

Se'n posen 80.000 en circulació

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 18 d'octubre de 2021 a les 11:28 |
Veïns al carrer de Llovera de Reus | ACN
La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha presentat aquest migdia de dilluns la nova tanda dels Bons Reus, corresponent en aquest cas a la campanya comercial de tardor. Ho ha fet al costat dels representants de les diverses entitats de la ciutat, per assenyalar que el funcionament serà l'habitual. Els usuaris que es registrin al web ja poden descarregar-se els descomptes (quatre vals per valor de 5 euros cadascun) i fer-ne ús fins al 22 de novembre. Tenen una validesa de 15 dies, un cop s'aconsegueixen. Caelles ha exposat que es posen en circulació fins a 80.000 bons, que sumen un valor total de 400.000 euros

Els últims bons d'enguanyCaelles s'ha felicitat per l'exit dels Bons Reus fins a l'actualitat, i ha recordat que formen part del Pla de reactivació econòmica i social que es va impulsar temps enrere per fer front a les conseqüències de la covid. En aquesta línia, la regidora ha assenyalat que en principi aquesta serà l'última tanda dels descomptes enguany, i que són més de 450 els establiments de la ciutat que s'han sumat a la iniciativa. 

Des dels primers Bons Reus fins als actuals, els sisens, ha detallat Caelles, la inversió feta ha estat superior al milió d'euros. Val a dir que el registre per gaudir dels bons també es podrà fer de manera presencial, a la caseta de la plaça de Prim. 

Pel que fa a la campanya de Nadal, la regidora ha avançat que s'anunciaran altres mesures per donar suport al comerç. Des del teixit comercial reusenc, el president d'El Tomb de Reus, Jacint Pallejà, ha agraït la iniciativa dels Bons Reus; després, i des de la Cambra, Josep Baiges ha fet valer que altres municipis han tirat endavant campanyes similars.
 

Caelles i els representants comercials, al Mercadal, tot presentant els descomptes de tardor Foto: Reus.cat
 
Participació