GASTRONOMIA

Patates rostides en 10 minuts: màgia a la cuina de casa

Recepta ràpida i senzilla amb material que hi ha a les llars

per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 18 d'octubre de 2021 a les 10:37 |
Les patates de Prades tenen un gust dolç | muntanyescostadaurada.cat
Cuinar implica temps i això, malauradament, en general en la societat actual en falta. Per aquesta raó, qualsevol millora que hi hagi en aquest sentit sempre és benvinguda i que no suposi pèrdua de qualitat del producte final. Doncs, ja es pot fer màgia a la cuina de casa rostint patates en deu minuts

En poc més de 600 segons, es poden tenir sense necessitat que es rostin al forn gairebé una hora, com és habitual (fins i tot pot suposar un estalvi a la butxaca). Això sí, utilitzant energia elèctrica: un microones. S'agafen les patates i es punxen per diferents parts i es col·loquen dins d'un bol. 

Es tapen amb un paper de film i quatre minuts a 800 watts. Passat aquest temps, es treu el recipient i es dona la volta perquè totes quedin cuinades. Novament, quatre minuts més. Quan s'escolti el "clic" del microones, s'extreu el paper i es deixa reposar dos minuts, per evitar cremades. 

Quan ja s'hagi refredat el plat i es puguin manipular les patates es comencen a preparar perquè acompanyin un plat de carn o peix, tambe per una amanida. Imaginació al poder i al gust dels comensals. Una tècnica que es pot aplicar per a moniatos i fins i tot elaborar una truita de patates
Participació