OBRES I MILLORES

S'inicien les obres d'urbanització d'una nova zona verda al carrer de Miami

El termini d'execució és de dos mesos

Una imatge de les obres | Ajuntament de Reus
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 18 d'octubre de 2021 a les 09:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha iniciat les obres d'urbanització d'una nova zona verda al carrer Miami, a tocar del passeig de Misericòrdia. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Obres i Serveis Curto per un import de 92.075,15 euros (IVA inclòs).

L'actuació està dividida en dues fases, que s'executaran alhora, i el termini d'execució és de dos mesos per cadascuna de les fases. El projecte defineix els treballs d'urbanització de les zones verdes i calçades, dotant-les de les infraestructures necessàries i la instal·lació dels serveis de sanejament, electricitat per l'enllumenat públic i reg de l'arbrat.

L'extensió total de la nova zona és de 673,13 m2, dels quals 135,46 m2 aniran destinats a vials i 537,66 m2 seran una zona verda. Concretament, les obres consisteixen en la urbanització d'una zona verda amb sauló i arbres; la construcció d'una calçada per a la circulació de trànsit rodat, pavimentada amb llamborda de formigó, per donar accés als aparcaments particulars de les cases unifamiliars del vial; i una zona pavimentada lliure de circulació amb solera de formigó.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: