1 de 10
OBRES I MILLORES

Liciten, per 100.000 euros, el contracte de renovació de fonts ornamentals i de boca

La font ornamental de la plaça d'Antoni Sabater | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 d'octubre de 2021 a les 15:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte de renovació de fonts ornamentals i de boca de la ciutat, amb un pressupost de licitació de 100.000 euros. El contracte preveu actuar en tres fonts ornamentals i 14 de boca.

El contracte, inclòs en el Pla d’Inversions de 2021, s'emmarca en el desplegament dels plans directors de manteniment de la via pública que té en marxa l'Ajuntament i que preveu una inversió global de 1,3 milions d'euros. El contracte que surt a licitació es divideix en dos lots: fonts ornamentals, amb un pressupost de 50.000 euros; i fons de boca, amb un pressupost també de 50.000 euros.

Fonts ornamentalsReus disposa de 19 fonts ornamentals. A partir de les inspeccions inicials realitzades, el contracte de surt a licitació preveu actuar en tres: la de la plaça del Canal, la de l’avinguda de Sant Jordi i la de la plaça d’Antoni Sabater, coneguda com la plaça de les aigües.

Fonts de bocaPel que fa a les fonts de boca, Reus en té 113 i "tret de casos puntuals, es troben en bon estat", segons s'ha apuntat des del consistori. El contracte preveu actuar en 14. Bàsicament, caldrà canviar de situació duess fonts incloent la realització de les escomeses i desguassos.

En altres casos caldrà fer les arquetes de registre a prop de la font tot instal·lant el reductor de pressió i la vàlvula de bola per tal de reduir la sobrepressió a l’obertura del polsador. En les tasques de reubicació, es faran les demolicions i reposicions de paviments existents. 

Consulteu aquí el llistat de fonts on s'actuarà. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: