SERVEIS

Endesa millora línies subterrànies als carrers d'Alcover i del Roser, i a la riera de Miró

La inversió és de 250.000 euros, segons la companyia

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 d'octubre de 2021 a les 11:23 |
Imatge dels treballs a la riera de Miró, a la cruïlla amb el camí de Valls | Cedida
Endesa ha començat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica de quatre línies subterrànies de Reus "amb l’objectiu d’incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a més de 8.000 clients de la capital del Baix Camp", segons s'ha aquest aquest divendres des de la companyia.

Les actuacions tenen una inversió de 250.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia. L’actuació, que es desenvolupa als carrers d’Alcover, del Roser i a la riera de Miró, consisteixen en la renovació de quatre trams de cables de mitjana tensió a 25 kV amb una longitud total de dos quilòmetres.

El conjunt d’aquestes actuacions "persegueixen reforçar la xarxa elèctrica al municipi i augmentar la fiabilitat del servei, en tant que es pot garantir un subministrament alternatiu en cas d’incidències, i incrementar-ne la seva seguretat i resiliència". A més, segons s'ha apuntat per part d'Endesa, el nou cablejat "té una secció més gran, de manera que permet deixar les infraestructures a punt per a poder atendre el creixement vegetatiu de Reus, dimensionar-la per a donar resposta a eventuals puntes de consum (hivern i estiu, per exemple) i preparar-la de manera adequada per a encabir nous subministraments que hi pugui haver en un futur". 
Participació