1 de 10
SEGURETAT CIUTADANA

La Guàrdia Urbana de Reus torna a obrir les comissaries de proximitat

Dues, a l'estació de busos i a l'antic Hospital, són fixes; les cinc restants, itinerants, presten servei als centres cívics

La regidora Vázquez, aquest divendres, amb agents de la Guàrdia Urbana | Reus.cat
per ReusDigital, Reus, Catalunya | 15 d'octubre de 2021 a les 11:09 |
Aquest article es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Guàrdia Urbana de Reus ha reobert aquest divendres les Comissaries externes de proximitat, que va tancar per complir amb les recomanacions sanitàries durant la pandèmia. Abans del tancament, els serveis atenien més de 3.000 persones cada any. Fonts municipals han assenyalat que són "set punts de recollida de denúncies i d’informació per facilitar l'apropament de la policia a la ciutadania i als barris". Aquest matí, la regidora de Seguretat, Dolors Vázquez, n'ha visitada una, al Mas Pellicer, per comentar el seu funcionament d'ara en endavant. 

Dues funcionen de dilluns a dissabte des de primera hora del matí i fins al vespre; les altres cinc són itinerants i les podeu trobar cada tarda en un dels centres cívics del terme. De dilluns a dissabte, de 8 del matí a dos quarts de 10 de la nit, a l'estació d'autobusos, a l'avinguda de Salou, 2; i a la planta baixa de l'antic Hospital, al carrer de Sant Joan, 34 B.

Per zones del termeLes altres, les itinerants, funcionen de dos quarts de 6 de la tarda a dos quarts de 10 de la nit, coincidint amb l’horari de més activitat dels centres cívics. Dilluns, el servei es presta al carrer del Mas Pellicer, 33; i dona cobertura als barris de Sant Josep Obrer i del Mas Abelló.

Dimarts és el torn del centre cívic Migjorn, a la riera de l’Escorial s/n, que dona cobertura a la zona sud de la ciutat, els barris Fortuny, Montserrat, l’avinguda de Salou, o el parc dels Lledoners. Dimecres el servei és al centre cívic Ponent, a l’avinguda dels Països Catalans, 106; i dona cobertura a la zona del passeig de Misericòrdia, l’avinguda dels Països Catalans, o el barri Immaculada.
 

Vázquez, amb un agent, a la comissaria del Mas Pellicer Foto: Reus.cat


Dijous la comissaria és al centre cívic Llevant, al carrer de Cel Gomis Mestre, 10, al barri Horts de Miró, i amb el Camí de Valls i els Jardins de Reus com la seva àrea d'influència. Divendres, és al centre Ccvic Mestral, a l’avinguda de Barcelona, 6; i cobreix el barri Gaudí i la zona nord de Reus.

De dilluns a diumenge, a banda, la comissaria de proximitat és a l'Aeroport de Reus, coincidint amb els horaris de vols. 

Cinc nous agents al cosA banda, des de la Guàrdia Urbana s'ha donat la benvinguda als cinc nous agents que aquest divendres s'han incorporat al cos, després de superar el curs corresponent a l'Institut de Seguretat Pública.

Segons s'ha apuntat, formen part de l'última promoció de vuit places que s'han anat cobrint en els darrers mesos. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: