1 de 10
EMPRESA

BASF i l'ICIQ renoven el seu compromís i premiaran els millors projectes en emprenedoria i innovació sostenible

El període de presentació de candidatures comença aquest mes de novembre

Representants de BASF i l'ICIQ | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 d'octubre de 2021 a les 09:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tarragona ha estat aquest dijous l'escenari de la renovació del conveni de col·laboració entre BASF i l'ICIQ (Institut Català de Recerca Química), que estendrà la relació entre aquestes dues institucions fins al 2023. El director general de BASF Espanyola, Carles Navarro; i el director de l'ICIQ, Emilio Palomares, han estat els encarregats de rubricar aquest nou període de col·laboració.

La principal novetat del conveni és la creació dels Premis BASF-ICIQ a l'emprenedoria i la innovació. Les dues organitzacions pretenen premiar així a les millors recerques en matèria d'innovació i desenvolupament sostenible.

Per a aquests guardons es dedicaran 9.000 euros en premis, que es repartiran en tres categories: millor tesi doctoral en qualsevol ciència aplicada que hagi exercit una labor crucial a l'hora de resoldre un repte de la indústria i/o desenvolupat una innovació radical; millor palès que demostri la iniciativa dels inventors per protegir la propietat intel·lectual i establir les bases d'una innovació tecnològica que promogui el desenvolupament d'un futur sostenible; i millor emprenedor/a, reconeixement principalment enfocat a persones i start-ups que han apostat per la comercialització de les seves innovacions en el camp de les ciències aplicades.

La primera edició d'aquest certamen obrirà el seu període de presentació de candidatures aquest mes de novembre i es podran presentar els projectes fins al gener del 2022. El lliurament dels I Premis BASF-ICIQ en Emprenedoria i Innovació tindrà lloc el dia 21 d'abril de 2022 a les instal·lacions de l'ICIQ, coincidint amb el dia Mundial de la Creativitat i la Innovació, el principal objectiu de la qual és posar de manifest tot el potencial creatiu de les persones a escala mundial. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: