RECERCA

El Grup d'Investigació de la URV busca voluntaris al Mercadal

Aquest divendres a la tarda, i els dies 21 i 22

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 d'octubre de 2021 a les 08:00 |
La URV busca voluntaris per a dos estudis | Cedida
El Grup d'Investigació de la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb la col·laboració de la regidoria de Salut i Ciutadania, ha instal·lat unes carpes a la plaça del Mercadal per aconseguir voluntaris per a dos estudis d'investigació. Les carpes estaran col·locades els dies 15, 21 i 22 d'octubre, des de les 4 fins a les 7 de la tarda.

Els voluntaris es necessiten per a dos estudis. Per un costat l'estudi LedFertyl, per al qual busquen homes de 18 a 40 anys. És un estudi internacional que vincula l'estil de vida amb la infertilitat masculina.
 

D'altra banda, es busquen famílies amb nens i nenes de 3 a 6 anys per a l'estudi CORALS (Chilhood obesity risk assessment longitudinal study). En el projecte hi participen set universitats de diferents punts de l'estat.

Al Baix Camp ja participen al projecte 188 nens i nenes de les dues escoles de Riudoms i de la Selva del Camp, de les escoles de Reus (General Prim, Rubió i Ors, La Vitxeta, Sant Pau, Isabel Besora, Mare Molas, Pare Manyanet, Sant Josep, Joan Rebull, La Presentació, Teresa Miquel, Pi del Burgar, Els Ganxets, Arce i Maria Cortina), de Cambrils (La Bòbila, Vidal i Barraquer i Mas Clariana) juntament amb els centres de salut de l'Hospital Sant Joan de Reus, el CAP Sant Pere i l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.
Arxivat a:
Reus, voluntaris, URV, recerca, Reus
Participació