JORNADA SECTORIAL

La 20a Jornada Gresol, el 20 d'octubre a Tarragona

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 14 d'octubre de 2021 a les 16:52 |
Una imatge del Tinglado 1 Moll de Costa | Cedida
Impulsant l’economia és el lema que encapçala la 20a Jornada Gresol, organitzada per la Fundació Gresol i que compta amb l’estreta col·laboració de la Marina Port Tarraco, Business Pier. La trobada se celebrarà el dimecres 20 d’octubre al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

El fòrum donarà veu a noms del món econòmic, com ara Oriol Amat. També parlaran d’Innovació i Transició Digital, Meritxell Bautista i Sandra Pior; d’Empresa Familiar, cas d’Eloi Planes (Fluidra) i Simón Pedro Barceló (Grupo Barceló), també explicaran quins reptes i oportunitats té la nostra zona, denominada la Catalunya Nova i, en concret, ens parlaran de la Vall de l’Hidrogen Verd i Cal·lípolis Next Generation, amb la rectora de la URV, M. José Figueras, Juan Abascal (Repsol) i l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura.

A banda, el president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep M. Cruset, farà una xerrada sobre El Port de Tarragona, hub logístic de Catalunya. També comptarem amb una conferència sobre geodesenvolupament integral, de la mà del Coronel de l’Exèrcit de l’Aire en la Reserva, Carlos de Palma, qui també és pilot militar i té experiència en operacions a l’Afganistan.

La Jornada Gresol està oberta a totes les persones, empresaris i professionals que estiguin interessats en assistir-hi, prèvia inscripció a través de la web de la Fundació Gresol (www.gresol.org). 

Descarregueu-vos el Programa de la 20a Jornada Gresol
Participació