INDÚSTRIA

La companyia líder en seients de vehicles fabricarà espumes de poliuretà amb la tecnologia CO2 de Covestro

El poliol sostenible cardyon® de Covestro permet substituir el petroli cru com a matèria primera

La planta de Covestro que hi ha al polígon sud | ACN
per Nació Tarragona, Tarragona | 14 d'octubre de 2021 a les 12:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Adient, líder mundial en seients per a automòbils, incorporarà a partir d'aquest novembre el poliol cardyon® per produir espumes de poliuretà modelades en calent. La companyia fabricarà amb cardyon® les espumes per encoixinar els sistemes dels seients d'alta gamma.

Es tracta d'un poliol fabricat amb la tecnologia de CO₂ de Covestro, i permetrà substituir el petroli cru per una matèria primera sostenible. La tecnologia de CO₂ de Covestro reutilitza el diòxid de carboni i integra fins a un 20% d'aquest gas en la producció de poliol. La nova solució es pot aplicar "fàcilment" als processos de producció amb una petita modificació de l'equip.

Les espumes compleixen les especificacions dels fabricants i tenen les mateixes propietats que les fabricades amb poliols d'origen fòssil. Des de Covestro destaquen aquest "nou pas cap a l'economia circular", La tecnologia de CO₂ pot usar-se en altres aplicacions, com pistes esportives, matalassos o fibres tèxtils.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: