COMERÇ

Un centenar de comerços s'adhereixen a la campanya de Bons Comerç Tgn, que comença divendres

A partir del dia 22 es podran gastar, durant quinze dies a partir de la descàrrega

per Josep Maria Llauradó, Tarragona | 14 d'octubre de 2021 a les 10:41 |
Comerciants i institucions, aquest matí a la plaça Verdaguer de Tarragona | Josep M. Llauradó
A partir de divendres 15 d'octubre es podran descarregar els bons de descomptes per al comerç de Tarragona. Ho ha anunciat avui el conseller de l'àrea, Dídac Nadal, en una roda de premsa de la mà dels mateixos comerciants. En total s'han adherit "uns 100", segons Nadal, "sobretot del centre". El període per afegir-s'hi, però, és obert, fins i tot més enllà de l'inici de la campanya, que per ara està limitada a un pressupost de 500.000 euros

Els bons que es descarreguin entre els dies 15 i 21 d'octubre no es podran gastar, això sí, fins al dia 22. És aquesta la data marcada d'inici, en què els consumidors disposaran d'un màxim de 50 euros de franc en bons de 5 euros cadascun a partir de compres mínimes de 15 euros. Per tant, una compra de 15 euros en un establiment adherit tindria un cost real de 10 euros per al client i 5 per a l'administració. En el barem màxim, el descompte d'una compra de 150 euros suposaria una inversió real per al consumidor de 100 euros, 50 per a l'administració.

Els bons es podran descarregar fins a final d'existències al web oficial dels bons, a l'app Som Comerç TGN o també es podrà fer físicament a la guingueta de la Rambla Nova amb el carrer Ramon i Cajal. Un cop esgotat el bo descarregat, se'n podran adquirir de nous en cas que n'hi hagin disponibles.

La intenció de l'Ajuntament de Tarragona és "arribar a tots els barris de la ciutat". Dídac Nadal ha assegurat que volen agafar tota la campanya del Black Friday i de la prèvia de Nadal. Per tal que els ciutadans puguin identificar en quins comerços poden gastar aquests bons, cadascun d'ells tindrà un pòster a l'entrada. Es tracta d'establiments de tot tipus: restaurants, cafeteries, llibreries, entre d'altres, en empreses de menys de 50 treballadors i que no siguin professionals liberals.
Participació