EMPRESA

La 5a edició del Fòrum d'Inversió CAT SUD incorpora dos actes previs

La fase d'inscripció de projectes s'obrirà el 15 de novembre

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 13 d'octubre de 2021 a les 11:35 |
Una imatge de la roda de premsa de presentació | Ajuntament de Reus
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La cinquena edició del Fòrum d'Inversió CAT SUD, un espai de trobada entre persones emprenedores que cerquen finançament i possibles inversors, se celebrarà el 10 de febrer a l'edifici de Tecnoredessa. Abans d'aquesta cita, però, s'han organitzat un parell d'activitats prèvies.

La primera, el 21 d'octubre, és un taller teòric-pràctic destinat a empreses que necessiten inversió, a càrrec d'StartSud. Més endavant, el 18 de novembre, està programada una trobada virtual en format col·loqui amb dos empresaris reusencs establerts a Califòrnia.

Fases de la convocatòria

La fase d'inscripció de projectes s'obrirà el 15 de novembre, i el termini s'allargarà fins al 15 de desembre. Un cop seleccionats els projectes, els dies previs al Fòrum, els finalistes rebran assessorament específic i es formaran per tal de presentar el seu projecte davant dels potencials inversors i per perfeccionar les seves habilitats comunicatives.

Al llarg de la jornada del 10 de febrer es donaran a conèixer les idees de negoci que han estat seleccionades tenint en compte el seu potencial de creixement i viabilitat econòmica. Poden optar-hi tots aquells projectes constituïts en els darrers 5 anys i amb seu social a Catalunya.

Un espai de trobada

El Fòrum d'Inversió CAT SUD va néixer per facilitar el procés de cerca de finançament per a projectes empresarials, i d'aquesta manera potenciar l'emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. A més, pretén posicionar el sud de Catalunya com un espai de lideratge per atraure talent i amb potencial per impulsar alternatives empresarials en una aposta decidida per posicionar el territori.

D'aquest manera, el Fòrum aglutina esforços i ofereix una plataforma única i potent que permet oferir un punt de trobada entre noves oportunitats de negoci i potencials inversors del territori. Les edicions anteriors acumulen 568 persones inscrites i un total de 27 projectes innovadors presentats a la fase final.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: