1 de 10
HABITATGE

​El Morell també subvencionarà els lloguers als joves

El preu haurà de ser entre els 200 i els 700 euros mensuals

Una imatge de l'Ajuntament del Morell | Reusdigital.cat
per Nació Tarragona, Tarragona | 11 d'octubre de 2021 a les 11:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'increment del preu del lloguer és cada cop més al focus de la política institucional. Després que el govern espanyol decidís anunciar ajudes per als joves de 18 a 35 anys per pagar la renda mensual amb un bo de 250 euros, l'Ajuntament del Morell aplicarà també un ajut en aquest sentit, això sí, limitat als joves de menys de 34 anys i amb un topall màxim del lloguer de 700 euros

Les persones empadronades al municipi com a mínim des de fa tres anys podran accedir a una subvenció de fins a 130 euros en 24 mensualitats, és a dir, en un termini de dos anys. El domicili haurà de ser l'habitual i el contracte haurà de tenir una durada mínima d'un any.

Les bases de la concessió es van aprovar al ple ordinari de l'Ajuntament de Morell el passat 30 de setembre. Actualment es troben en període d'exposició pública i posteriorment ja seran definitives i se'n farà difusió pertinent per tal que la informació arribi a la ciutadania.

Aquesta mena de mesures d'ajut als joves han estat criticades per diferents sectors per afavorir precisament la inflació dels preus. El Morell i altres municipis del voltant de Reus i Tarragona també han vist en els darrers anys increments dels lloguers d'habitatges, malgrat que són encara significativament inferiors als que es poden trobar a grans ciutats.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: