1 de 10
OCI

Canvi de preus a Netflix: augment de les tarifes a partir d'aquest dilluns

La plataforma manté l'import del pla Bàsic, però incrementa el cost dels plans Estàndard i Premium fins a 1 i 2 euros més

La plataforma modifica els seus preus a Catalunya | Adrià Costa
per Victor Rodrigo, Barcelona, Catalunya | 11 d'octubre de 2021 a les 10:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La plataforma Netflix augmenta el seu preu a l'estat espanyol. Després de més de dos anys sense variar el cost dels seus tres plans (Bàsic, Estàndard i Premium), a partir d'aquest dilluns ja s'apliquen les noves tarifes per a tots els nous subscriptors.

Des de la multinacional assenyalen que, els usuaris que ja tinguin una subscripció contractada, començaran a rebre notificacions per correu electrònic del canvi de la tarifa a partir del 18 d'octubre. Ara per ara, Netflix incrementa només dues de les tres ofertes que ofereix per a poder visualitzar contingut per streaming.

El pla Bàsic és manté sota el mateix preu: 7,99€. És la més assequible de totes les ofertes que ofereix. La tarifa Estàndard, la més demandada (i compartida) de totes, augmenta un euro del seu preu anterior: ara costarà 12.99€. I és el pla Premium el que més eleva el seu preu, dos euros, passant dels 15,99€ als 17,99€. Aquest augment de preus per part de Netflix era un moviment que s'esperava des del 2020, quan la multinacional ja va modificar les tarifes de països com els Estats Units i França.

Els canvis ja es poden veure a la pàgina web de Netflix i a l'aplicació, si s'entra com a nou usuari. En cap cas s'especifica el motiu (ni es llegeix cap advertència per als usuaris que ja tenen un compte a la plataforma), però els nous preus ja estan disponibles al servei per a streaming.
 

Les noves tarifes, ja disponibles a la plataforma


L'augment dels preus de les tarifes també era una de les alternatives sobre la taula per combatre el fet que milions de persones al món comparteixen el seu compte per dividir el cost que els suposa el servei. El març d'aquest any ja va anunciar que estudiava restringir els comptes compartits i així incentivar la subscripció de nous usuaris.

Encara que Netflix no ofereix cap dada sobre quants usuaris hi ha subscrits al seu servei a l'estat espanyol, el portal JustWatch assegura que ja ha superat la línia de les 209 milions de persones a tot el món. No hi ha cap plataforma més amb aquest volum de subscriptors.

Altres notícies de sèries i cinema que et poden interessar
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: