1 de 10
ENSENYAMENT

L'INS Baix Camp de Reus celebra les 9es Jornades d’emprenedoria

Fins al novembre es faran una cinquantena d'accions per a l'alumnat, entre les quals tallers i xerrades

Les jornades s'allargaran fins al mes de novembre | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 11 d'octubre de 2021 a les 08:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’INS Baix Camp de Reus celebra les 9es Jornades d’emprenedoria. Durant els mesos d’octubre i novembre es duran a terme un total de 50 xerrades i tallers al centre, per tal de fomentar les habilitats emprenedores de l’alumnat. En aquest sentit, a l'insritut s'hi porta a terme docència de quatre famílies professionals: sanitària, informàtica, administrativa i comerç i màrqueting.

Aquestes accions que es duran a terme al centre i en espais exteriors consisteixen en diferents xerrades i tallers, sobre lideratge i treball en equip, cerca de possibilitats de finançament i crowdfunding, tècniques de creativitat, tècniques de comunicació efectiva, estratègies d’autoconeixement, emprenedoria social i sostenible, que aniran acompanyades de gimcanes de cooperatives establertes a la ciutat de Reus i diversos cinefòrums.

Entre els ponents i formadors que impartiran els tallers hi ha Carles Caño, reconegut formador en comunicació efectiva; Cristina Febrer, periodista i comunicadora, i especialista en neurocomunicació; Maria Batet, mestra i formadora, i especialista en eines per a la creativitat, habilitats emprenedores i Visual Thinking; Vanesa Carrasquilla, periodista i consultora, i especialista en creativitat i storytelling; i Xifré Ramos i Ivan Rivera, psicòlegs; el primer treballant les dinàmiques grupals, de lideratge i d’equip, i el segon, especialista en micromecenatge.

També comptaran els alumnes amb la presència de Coopcamp, entitat que donarà suport en les activitats relacionades amb el cooperativisme i l’economia social i sostenible.

Aquestes accions s’han dut a terme dins del plans d’ImpulsFP i el programa EmprènFP del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, un programa de la Direcció General de Formació Professional, que des de 2012 ve donant suport i impulsant l’emprenedoria i els seus valors en els centres educatius d’FP d’arreu de Catalunya, per la creació de projectes emprenedors.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: