SOCIETAT

Es presenta en societat l'Associació de veïns del Mas Magrané

Amb un acte a la plaça de Teresa Miquel i Pàmies

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 d'octubre de 2021 a les 14:30 |
Una imatge de l'acte de presentació de l'entitat, amb el ball del Drac | Reusdigital.cat
Aquest migdia de diumenge s'ha presentat l'Associació de Veïns del Mas Magrané de Reus. Amb Cori Parra al capdavant, l'entitat ha organitzat un acte a la plaça de Teresa Miquel i Pàmies. Hi han assistit diverses autoritats locals, entre les quals el batlle, Carles Pellicer; i la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles.

Als parlaments s'ha exposat la voluntat, per part del col·lectiu veïnal, que la nova plaça que hi haurà en l'entorn dels pisos que es construeixen on hi va haver el Mas Magrané (entre el camí de Valls i el carrer del Roser) dugui precisament el nom dels germans Magrané

Pellicer i Caelles han subratllat la vitalitat del teixit social i associatiu de la ciutat, en les seves intervencions, per donar pas, a posteriori, al ball del Drac de Reus amb els Tabalers del Ball de Diables. L'entitat es va constituir un parell d'anys enrere, però la seva presentació no ha estat possible fins ara per diverses raons, entre les quals la covid-19. 


L'enderroc del Mas Magrané, el 2018, va donar pas a la construcció d'habitatges (un centenar, segons les primeres previsions). 
Participació