MÓN EMPRESARIAL

Les cambres de Tortosa i Reus presenten una plataforma de suport a l’empresariat cap a la internacionalització

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 8 d'octubre de 2021 a les 19:21 |
La plataforma és una eina formativa per a la internalització de les empreses | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les Cambres de Comerç de Tortosa i Reus posen a disposició de les empreses de la seva demarcació la plataforma de formació online GotoUP de TLC (Torrents Law&Customs) amb continguts relatius en l’àmbit duaner i el comerç internacional amb l’objectiu d’impulsar i consolidar la internacionalització de les empreses.

Les empreses que ho vulguin podran gaudir de diversos cursos, per adquirir nous coneixements relatius al comerç internacional en qualsevol dispositiu, moment i lloc, i en material de suport addicional, fòrum amb networking i suport dels tutors. A més, aquesta formació es complementarà amb continguts addicionals a través de sessions en viu i en directe amb els tutors.

L’aplicació disposa de diferents UPs (cursos) en comerç internacional que tracten àmbits com: classificació aranzelària, Incoterms, mostres comercials, operacions triangulars, o controls duaners. Les sessions seran conduïdes per Marta Torrents, advocada i representant duanera, directora de TLC qui, a través del seu equip, ha dissenyat aquesta plataforma de formació i el seu contingut. Tanmateix, els usuaris també podran accedir a informació d’interès que cedeixin les cambres.

La plataforma de formació està pensada per empreses amb l'activitat internacionalitzada o en vies d'internacionalització i que tenen interès a conèixer de manera senzilla i pràctica quines són les principals àrees de el comerç internacional, així com conèixer les claus per fomentar la seva competitiva, créixer i adaptar-se al context dinàmic i hiperconnectat que caracteritza la globalització.

La iniciativa s’ha presentat aquest divendres 8 d’octubre, en el transcurs de seminari import/export: Què ens depara els darrers mesos de 2021?, presentat per José Ferré, vicepresident de la Cambra de Tortosa i Josep Baiges, secretari general de la Cambra de Reus. Més de 25 empresaris de les demarcacions de les dues cambres de Comerç i els estudiants del cicle formatiu de grau superior en Comerç Internacional de INS La Sénia, han participat en aquesta presentació dirigida per Marta Torrents i Francesc Minguell, responsable del departament Internacional Jurídic i Gerent de la Cambra de Tortosa respectivament.

Per més informació sobre aquesta activitat es pot trucar al 977 441 537 i preguntar per Eva Montagut.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: