POLÍTICA

Francis Ortiz assumeix les regidories de Festes i Participació Ciutadana al govern de Mont-roig

Les noves carteres se sumen a les d’Acció Social i Gent Gran, que manté

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 8 d'octubre de 2021 a les 16:30 |
Una imatge de la regidora Ortiz | Cedida
El cartipàs de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha modificat després que l’alcalde, Fran Morancho, hagi signat un nou decret de delegacions de l’alcaldia als regidors. Amb aquesta modificació, la regidora Francis Ortiz assumeix les regidories de Festes i Participació Ciutadana, dues noves carteres que se sumen a les d’Acció Social i Gent Gran, que mantindrà.

Ortiz encara els nous reptes després que aquest passat mes de setembre hagi finalitzat el Pla de Barris, un programa creat per la Generalitat i que ha permès implantar diverses accions a la Florida, de Miami Platja, els últims 10 anys. També, després del traspàs de l’àrea d’Educació a la regidora Elvira Montagud, que es va incorporar a l’equip de govern el passat mes de febrer de 2021.

S’enceta d’aquesta forma una nova etapa de la regidoria de Festes, després de molts mesos sense poder oferir activitats presencials a causa de la Covid1-9 i que aquest mes de setembre ha reprès la programació amb les festes de Sant Jaume i de Sant Miquel. Una àrea, fins ara, que requeia en el regidor Ángel Redondo, qui manté les regidories de Salut Pública, Entorn Natural i Esports.

Per la seva banda, la regidora Mei Benach, que fins ara portava la regidoria de Participació Ciutadana continua amb les regidories de Cultura i Polítiques d’Igualtat i de les Dones. 
Participació