JORNADA SECTORIAL

El CAT celebra la 4a Jornada tècnica amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 d'octubre de 2021 a les 17:16 |
Una imatge de la jornada | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El director gerent del CAT, Josep Xavier Pujol, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda i introducció de la jornada als assistents, de tarannà tècnic i amb l'Agència de Salut Pública, juntament amb el subdirector regional de Salut Pública al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Conrad Casas.

Ambdós han coincidit en destacar l’excepcionalitat de les jornades telemàtiques i la voluntat de reprendre el format presencial quan la situació ho permeti. La ponència principal ha anat a càrrec de cap de l’Àrea de qualitat sanitària de les aigües i Riscos Ambientals del Ministeri de Sanitat, Margarita Palau.

Ha estat l’encarregada de presentar la ponència Nova Directiva Aigües de Consum. Projecte nou Real Decret, context, tràmit i principals novetats. Una ponència amb molta acollida i que ha comptat amb més d’una quarantena d’oients, entre personal del CAT, de l’Agència de Salut Pública i de l’empresa municipal mixta d’aigües de Tarragona, EMATSA.

El Consorci d’Aigües de Tarragona per la seva part ha pronunciat la ponència Adaptació del CAT a la nova drectiva, a càrrec d’Agustí Colom i Josepa Fàbregas. Finalment, la jornada ha finalitzat a càrrec d’EMATSA amb una ponència d’Antoni Oliver sobre Detecció i quantificació de SARS-Cov2 en aigües residuals mitjançant PCR.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: