ÒPERA

El circuit Òpera a Catalunya torna al Fortuny de Reus

El 26 d'octubre arriba "Il barbiere di Siviglia", de G. Rossini

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 12 d'octubre de 2021 a les 08:00 |
Una imatge promocional de l'òpera Il barbiere di Siviglia, de G. Rossini | Cedida
Serà aquest proper dijous quan es faci la presentació pública de la 34a Temporada d'Òpera a Catalunya. Aquesta començarà amb la nova producció d'Il barbiere di Siviglia, de G. Rossini, el dimecres 20 d'octubre a Sabadell i realitzarà gira per vuit espais del territori, entre els quals Reus, fins al novembre de 2021. A banda de la capital del Baix Camp, les altres localitats incloses al tour són Figueres, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Lleida, Tarragona i Granollers.

En el marc de l'anomenat circuit Òpera a Catalunya, la temporada també comptarà amb la producció de Don Pasquale, de G. Donizetti (febrer o març de 2022), Rigoletto, de G. Verdi (abril o maig de 2022) i el concert al palau de la Música Catalana i a Sabadell d'homenatge al 150è aniversari del naixement d'Amadeu Vives. Aquest últim tindrà lloc el novembre de 2021 i és una coproducció entre la Fundació Òpera a Catalunya (FOC) i la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana.

A ReusJa fa unes setmanes que el Teatre Fortuny de Reus va presentar la seva programació per al quart trimestre d'enguany. Aquesta inclou, doncs, les representacions de les propostes de circuit Òpera a Catalunya. De fet, serà el proper dimarts 26 d'octubre (a dos quarts de 9 del vespre) quan arribarà Il barbiere di Siviglia, amb l'Orquestra Simfònica de Vallès, el Cor amics de l'òpera de Sabadell i els solistes César San Martín, M. Carmen Romeu i Pablo Martínez, entre altres. Les entrades, ja a la venda, es poden adquirir aquí.

També us pot interessar:

La FOC està formada per l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell, l'Orquestra Simfònica del Vallès, la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Fluidra, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Sabadell.
Participació