AJUTS I SUBVENCIONS

La salut pública i la millora del medi ambient centren noves ajudes de la Diputació per a entitats sense ànim de lucre

El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 2 de novembre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 d'octubre de 2021 a les 13:55 |
Seu de la Diputació | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les entitats i associacions sense ànim de lucre que impulsin actuacions en benefici de la salut pública i de la conservació i millora del medi ambient al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès ja poden sol·licitar les noves ajudes que la Diputació posa al seu abast. La dotació total d'aquestes subvencions dirigides a entitats del territori és de 615.000 euros i el termini per a sol·licitar-les està obert fins al 2 de novembre.

Es tracta de tres convocatòries diferenciades en funció del destinatari i de l'objectiu de l'actuació, tot i que totes responen a la voluntat de la institució de col·laborar amb les entitats i associacions del nostre territori, alhora que promouen hàbits saludables, incideixen en actuacions de promoció de la salut pública, impulsen la millora de l'entorn natural i del medi ambient, i afavoreixen la inserció laboral de persones amb discapacitat.

D'una banda, les entitats i associacions sense ànim de lucre són els destinataris de dues línies de subvencions. Unes van dirigides al foment d'actuacions relacionades amb la salut pública, en concret, aquelles que contribueixin a la millora de la qualitat de vida i benestar de la població, mitjançant la promoció d'hàbits saludables o la prevenció de conductes de risc.

Les altres ajudes tenen com a objectiu col·laborar amb aquestes entitats en matèria de conservació del patrimoni natural i de la biodiversitat arreu del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. D'altra banda, les entitats titulars de centres especials de treball d'iniciativa social i empreses d'inserció laboral són els beneficiaris d'una línia d'ajudes per al desenvolupament de projectes i actuacions de conservació i millora ecològica en entorns de caràcter forestal fluvial i marítim.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: