Klein reafirma el seu compromís amb les polítiques de desenvolupament local a la Jornada Cessetània

L'alcalde de Cambrils ha participat en la trobada d'aquest dijous a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Una imatge de la jornada | Ajuntament de Cambrils
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 d'octubre de 2021 a les 13:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha reafirmat el seu compromís amb les polítiques de desenvolupament local i el treball en xarxa en el marc de la Jornada de Cessetània Noves Oportunitats per al Camp de Tarragona, que ha tingut lloc aquest dijous 7 d'octubre a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

L'alcalde ha destacat que la implicació en la concertació territorial al Camp de Tarragona és clau per generar noves oportunitats d'ocupació i de desenvolupament econòmic. En aquest sentit, Klein ha afirmat que les potencialitats de Cambrils en els sectors turístics, comercials i de l'economia blava han de sumar esforços i sinergies amb els altres sectors per potenciar i dinamitzar economia.

La jornada, adreçada a professionals i entitats del territori, ha posat especial èmfasi en les oportunitats de finançament europeu, i s'hi han exposat quatre experiències de desenvolupament de territori implementades a Catalunya. L'objectiu de Cessetània és desplegar planificacions estratègiques, a partir del treball en xarxa i la cooperació entre agents socioeconòmics públics i privats, per promoure l'ocupació i el desenvolupament local efectiu al Camp de Tarragona.

Cambrils es va integrar en aquesta xarxa de desenvolupament local de Tarragona el 2018 i actualment forma part del grup motor tècnic.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: