GASTRONOMIA

L'Ametlla de Mar engega les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja i l'Arrossejat

Des del 8 fins al 17 d'octubre dotze restaurants participaran oferint menús amb productes locals

per Aguaita.cat, Ametlla de Mar | 7 d'octubre de 2021 a les 10:33 |
Manel Baxerias
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d'este divendres dia 8 i fins al 17 d’octubre, l’Ametlla de Mar celebra les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja i l’Arrossejat. Diversos restaurants del municipi oferiran menús gastronòmics, elaborats amb la gran varietat d’espècies que cada dia capturen i descarreguen les barques caleres a la llotja.

El peix de proximitat i un dels plats més típics de l’Ametlla de Mar, l’arrossejat, protagonitzaran les últimes jornades gastronòmiques de l’any que celebra el municipi. Serà la desena edició d'estes Jornades, durant les quals dotze restaurants oferiran menús d’entre 19 i 45 euros, elaborats amb productes com el pop, la gamba blanca o amb l’element vertebrador, l’arrossejat.

Romesco de peix, crema de peix de La Cala amb raviolí cruixent de llagostins o arrossejat de galeres i calamars són alguns dels plats que es podran degustar durant deu dies als diferents restaurants participants del municipi.

Les Jornades del Peix de la Llotja i l’Arrossejat seran les últimes de l’any. Ara a finals d’any, l’Àrea Municipal de Turisme es reunirà amb els professionals de la restauració per conèixer el feedback d’enguany i treballar i definir l’agenda gastronòmica de l’any 2021, amb l’esperança de poder tornar a oferir les diades populars que donaven tret de sortida a les diferents jornades.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: