GASTRONOMIA

Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja

Fins al 24 d'octubre, amb una dotzena d'establiments participants

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 9 d'octubre de 2021 a les 16:00 |
Les jornades s'allargaran fins al 24 d'octubre | Cedida
La cinquena edició Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja són en marxa des del passat divendres, amb noves propostes de plats i menús amb l’arròs i els productes agroalimentaris de temporada com a principals protagonistes.

Com a tret de sortida, aquest passat divendres, sis restaurants participants en les jornades han brindat la possibilitat de fer una degustació i maridatge del seu plat participant, al seu establiment, per 4 euros. Han estat els establiments Eclipse (arròs melós de llamàntol i bolets maridat amb vi blanc DO Montsant), La tasca d’en Joan (arròs brut de Miami maridat amb vi blanc Raimat Vol d’ànima), Plats&CO (festival de tardor maridat amb vi negre l’Arnot DO Terra Alta), Casablanca Cristal (arròs de magret d’ànec amb ceps i maionesa de trompetes de la mort maridat amb vi negre DO Montsant), Pasadera (arròs de marisc maridat amb cervesa o vi blanc) i La Riviera (arròs melós de tardor amb góndola maridat amb una copa de vi blanc verdejo).

Productes de temporada



El moniato, les castanyes, les carxofes, els bolets, el conill o el pop són alguns dels ingredients que acompanyaran les diferents propostes d’arrossos que presenten els 12 establiments participants en les jornades, posant de relleu també la producció agroalimentària local.

De la dotzena de restaurants participants, vuit ho han fet en format menú i quatre com a plat únic, i un establiment combinant el plat i el menú. Els preus oscil·len dels 12,5 als 26,5 euros, segons si es tracta del format plat o menú complet.

Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor es podran gaudir fins al 24 d’octubre a Eclipse, Ginger Café, La mar salada-Càmping Miramar, La Tasca d’En Joan, Plats&Co, Restaurant Cal Xato, Restaurant Casablanca Cristal, Restaurant la Borda d’en Manel, Restaurant Pasadera, Restaurant-Hotel Can Salvador, Restaurant Chez Lorenzo i Restaurant La Riviera.

A més, Mont-roig Miami Turisme té en marxa un concurs a Instagram, a través del qual les persones participants podran guanyar un àpat per a quatre persones a un dels restaurants participants i una visita al Mas Miró, també per a quatre persones. Només cal degustar dues propostes gastronòmiques a dos restaurants d’aquesta edició i publicar-ho a instagram seguint les indicacions de les bases corresponents. 
 
 
Participació