AIGUA

Obres de reparació i manteniment de la xarxa d'aigua amb una inversió de 811.000 euros

Afecta fins a una vintena de diferents zones del terme

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 6 d'octubre de 2021 a les 11:37 |
Una imatge d'unes canonades, en unes obres d'Aigües de Reus | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aigües de Reus durà a terme, aquesta tardor, fins a 20 obres en diversos carrers i barris de la ciutat, amb l’objectiu de reparar o renovar les xarxes de sanejament i abastament d’aigua. L’import total que es destinarà a aquestes obres fins a final d’any suma 811.000 euros (ja inclosos en el pressupost anual de la companyia) i, com és habitual, els treballs que es duen a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats.

El manteniment del sistema d’abastament i sanejament d’una ciutat com Reus "requereix d’una inversió permanent, amb l’objecte de garantir el servei", s'ha apuntat des del consistori. Pel que fa a les obres d’aquesta tardor, la majoria consistiran en la reparació o renovació de determinats trams de la xarxa d’abastament d’aigua que recorre tota la ciutat.

En aquest sentit, hi ha previstos treballs al carrer de Santa Eulàlia, el carrer de Dom Bosco, el carrer de Prous i Vila, el carrer de Marià Benlliure, el carrer de Rafael Casanova, el carrer de Botarell, el carrer de Badalona, el carrer de Terol, el carrer de Castillejos, el carrer de Guerau de Liost, el carrer d'Apel·les Mestres, el de Frederic Soler, el carrer de Les Granges, el passatge del Pont, el carrer de Josep Soler i Barberà, l'avinguda de l'Onze de setembre, l'avinguda de Pere el Cerimoniós, l'avinguda de Jaume I, el Camí de Valls (entre l’avinguda de Marià Fortuny i el carrer de Mataró), la Travessera Nou de Sant Josep, i el passeig de Prim.

D’altra banda, s’han previst obres de renovació i reparació de les dues xarxes del servei d’aigua (abastament i sanejament) en els següents carrers: Carrer de l'Harmonia; carrer de Campoamor; carrer de Jacint Verdaguer; i passatge de Sardà i Farriol.

Finalment, s’han programat treballs de reparació de la xarxa de sanejament, exclusivament, en els carrers següents: Carrer de Miró Carrer de Campomanes Carrer de Jardí dels Poetes (entre el carrer Condesito i el carrer de la Vicaria).

Pel que fa al calendari, la planificació que s’ha dut a terme estableix que les primeres obres que es posaran en marxa (al llarg d’aquest mes d’octubre) seran les reparacions a la xarxa d’abastament del passeig de Prim i els carrers de Dom Bosco, de Prous i Vila, de Maruà Benlliure i de Santa Eulàlia.

L’inici dels treballs s’anirà comunicant progressivament als afectats i a les associacions veïnals respectives.
 

Plànol de les zones de les obres Foto: Reus.cat 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: