1 de 10
SALUT

La Taula Institucional de Salut Mental del Camp es reuneix a Reus

Divendres, al Centre de Lectura

Interior del Centre de Lectura | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 d'octubre de 2021 a les 12:32 |
Aquest article es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper divendres 8 d'octubre, a la 1 del migdia, al Centre de Lectura de Reus, es reunirà per primer cop des de l'inici de la pandèmia la Taula Institucional de Salut Mental del Camp de Tarragona, reprenent així les trobades anuals que es realitzaven des de 2013, quan es va constituir. L'última reunió institucional de la Taula va ser en 2019 a Tarragona.

Amb el lema Retrobar-nos per la salut mental, representants de les diferents comissions de treball de la Taula de Salut Mental exposaran la situació en què es troben els diferents projectes engegats i les línies de futur a treballar, sempre des d'una perspectiva àmplia i centrada en el prevenció i en la promoció de la salut mental.

Obrirà la trobada la presidenta de la Coordinadora de Salut Mental, Pepi Benitorafe, i a continuació els representants de les diferents comissions de treball exposaran la situació de cadascuna d'elles.

Per seguretat i per la limitació de l'aforament, la trobada anual institucional de la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona també es podrà seguir en directe per YouTube.

La Taula Institucional de Salut Mental del Camp de Tarragona està constituïda per 24 entitats i administracions del territori implicades en la lluita contra l'estigma que envolta les persones afectades per un problema de salut mental, i en la millora de la seva qualitat de vida.

L'any 2018 la Taula va celebrar el seu cinquè aniversari en la trobada anual realitzada a Valls. Aquest últim any i mig la pandèmia ha dificultat el funcionament habitual de la Taula de Salut Mental, estipulat a través de comissions de treball especialitzades per àmbits temàtics. Una activitat que ja s'ha començat a reprendre.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: