MEDI AMBIENT

Recollida d’adhesions per presentar una queixa a Europa per la manca d’actuacions al Delta

L'Ajuntament de L'Aldea inicia una recollida d'adhesions perquè no s’estan adoptant les mesures necessàries per a la protecció efectiva del Delta de l’Ebre

per Aguaita.cat, L'Aldea | 5 d'octubre de 2021 a les 08:56 |
Imatge de la zona de la Marquesa | Taula de Consens
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons informa l'Ajuntament de L'Aldea han iniciat una recollida d’adhesions per a presentar una queixa a Europa per la manca d’actuacions al Delta de l'Ebre.

"Després de dècades d’inacció, el Delta de l’Ebre està patint un procés de forta regressió i d’increment dels impactes de les tempestes marines, agreujats pels efectes, entre d’altres, del canvi climàtic. Com a conseqüència, el Delta es troba actualment en una situació de deteriorament i fort risc de desaparició si no s’implementen les mesures adequades",recorda l'ens municipal.

"Davant de la manca de resposta per part de les administracions competents, iniciem les accions per a obrir un procediment d’infracció comunitària perquè no s’estan adoptant les mesures necessàries per a la protecció efectiva del Delta de l’Ebre". La iniciativa compta amb el suport del Síndic de Greuges de Catalunya i la Defensora del Poble Europeu.

La ciutadania pot formar part de l'adhesió  firmant la queixa, descarrega’t el model , clicant al següent enllaç:

http://www.regantsesquerra.cat/wp-content/uploads/2021/10/Queixa_ciutadania.pdf

Es pot trobar el model a les oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de L'Aldea, o a qualsevol de les seves xarxes socials i emplenant-lo amb les teves dades personsals.

Segons informa l'Ajuntament de L'Aldea es pot envia al Síndic o bé portar la queixa a l'Ajuntament de L'Aldea o enviar-la per correu electrònic a l'adreça sindic@sindic.cat i amb l'assumpte "Queixa Delta".

Hi ha temps fins el divendres dia 15 d'octubre per portar la queixa a l'Ajuntament de L'Aldea.

Altres ajuntaments com el d'Amposta, L'Ampolla, Camarles, Deltebre i Sant Jaume a més de les Comunitats de Regants i la Taula de Consens s'uneixen també a la demanda des dels seus municipis.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: