1 de 10
FUTBOL

La Taula sectorial del futbol de Reus es reuneix dimarts per primer cop

S'hi presenta la "situació actual" a la ciutat, "a nivell d’instal·lacions, demografia i evolució en els últims anys"

Una imatge d'arxiu de la gespa de l'estadi | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 d'octubre de 2021 a les 11:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc del Consell Municipal de l'Esport, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus ha impulsat recentment la creació de la Taula sectorial del futbol a Reus. Aquesta taula es reunirà per primera vegada aquest dimarts 5 d'octubre.

En aquesta primera sessió de treball, els tècnics de Reus Esport i Lleure faran una presentació de la situació actual del futbol a Reus "a nivell d’instal·lacions, demografia i evolució en els últims anys", segons s'ha avançat. També es presentarà la proposta formativa i un l'esborrany del Codi Ètic de les entitats esportives, que de manera experimental es voldria implantar en primer lloc a les entitats vinculades al futbol de la ciutat.

“Els recents esdeveniments vinculats al futbol de Reus, com ara la implantació del projecte global Reus és futbol; la necessitat d'avaluar de manera permanent aquesta modalitat esportiva, la més nombrosa amb nombre de practicants federats a Reus; l'intercanvi de informació i inquietuds, així com conèixer totes les iniciatives i especialment l'impuls del futbol femení, és el que ens mou a la creació d’aquesta taula”, ha explicat el regidor d’Esports, Pep Cuerba.

La taula estarà formada per un representant de totes les entitats de futbol en competició durant la temporada 2020/2021.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: