1 de 10
SOCIETAT

Tarragona estudia fer més zones de platja per a gossos

La regidoria de Benestar animal crearà un projecte per fer esport amb les mascotes

Platja del Miracle, Tarragona | Maria Fernández Sadurní
per Maria Fernández Sadurní, Tarragona | 4 d'octubre de 2021 a les 08:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Tarragona planteja habilitar més zones per gaudir conjuntament de l’estiu, el mar i les mascotes l’any que ve. Després de valorar la primera temporada de la iniciativa com un “èxit rotund”, Elvira Vidal, regidora de Benestar animal, assegura que “per no concentrar l’ús de l’espai cal ampliar la iniciativa a altres platges de la ciutat”, a més, afirma que “és una iniciativa per la convivència i un espai social per l’activitat cívica”.

L’ampliació d’espais de platja adequats per a gossos respon a una de les demandes dels propietaris de les mascotes, ja que asseguren que “durant el juliol i l’agost es fa molt difícil trobar lloc en un recinte tan petit perquè hi ha molts usuaris”. En aquests moments el recinte destinat a les mascotes és de 1.200 metres quadrats, així i tot, el volum d’usuaris fa que hi hagi la necessitat de crear més espais a les platges tarragonines.

Les famílies i els banyistes propietaris de gossos valoren positivament l’espai destinat a les seves mascotes, així com les instal·lacions de dutxes especials per als animals, papereres i el subministrament d’aigua. Aquest projecte destinat a les mascotes s’ha dut a terme per donar una alternativa a l’ordenança municipal de convivència cívica, la qual estableix que entre l’1 d’abril i el 15 d’octubre queden prohibits els animals de companyia a les zones de bany i platja

Per altra banda, Elvira Vidal afirma que des de la seva regidoria s’està treballant per implantar  un altre projecte destinat a les mascotes, en aquest cas per promoure l’exercici dels animals conjuntament amb els propietaris. Des de l’àrea de Benestar animal de l’Ajuntament es creu que “amb aquesta iniciativa es continuarà treballant per fer de Tarragona una ciutat més animalista i es promourà la relació animal humà-animal”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: