POLÍTICA

Prospera al Parlament una proposta de resolució d'En Comú Podem per impulsar el Tren-tram

També n'ha tirat endavant una de relativa a l'increment de places d'FP

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 d'octubre de 2021 a les 16:34 |
Una de les propostes dels comuns vol millorar la xarxa ferroviària | Reusdigital.cat
En Comú Podem ha defensat dues propostes de resolució al Parlament relatives al Camp de Tarragona. La primera, Per fer de Catalunya un país de trens, demanava una "millora general" de la xarxa ferroviària, així com l'impuls del projecte Tren-tram. Pel que fa a la segona, Per una Catalunya per una FP digna, demanava un increment de les places públiques i presencials per a la Formació Professional.

Tot això, dins del marc del debat de política general del Parlament. Les dues propostes de resolució han prosperat. En aquest sentit, Jordi Jordan, diputat d'En Comú Podem al Parlament, ha valorat "positivament" que el Parlament de Catalunya hagi donat suport a les propostes. Pel que fa a la primera, ha exposat que "aquesta proposta i la seva aprovació afectarà molt positivament a les comarques de Tarragona, i des del nostre grup farem seguiment del compliment d'aquests compromisos que pretenen posar en marxa projectes com el Tren-Tram".

Pel que fa a l'FP, el diputat ha emplaçat el govern a treballar en la creació de noves places "per poder donar cabuda a totes aquelles persones que s'han quedat fora". 
Participació