1 de 10
SALUT

Neix un nou programa a Reus per motivar l’activitat entre la gent gran

"Grantivisme!" inclou xerrades, presentacions de llibres i caminades, entre altres

Imatge d'arxiu d'una caminada a Reus | Reus.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 30 de setembre de 2021 a les 11:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Salut i Ciutadania impulsa el programa Grantivisme!, una nova iniciativa que vol promoure l’activitat entre la gent gran. La campanya ha estat presentada pel regidor Òscar Subirats, qui ha explicat  aquest matí de dijous, en roda de premsa, que “l’edat ens aporta una perspectiva de la vida que ens permet veure les coses d’una altra manera. Una forma de viure el món des d’una altra velocitat i punt de vista”.

El Grantivisme! recull la capacitat per trobar les opcions i fortaleses de la gent gran per tal de potenciar-les des d’una actitud tolerant, activa i generosa. A través del Grantivisme! la regidoria de Salut i Ciutadania promou una agenda que vol ser un itinerari que combina, a través de les seves activitats, creixement emocional, activitat física i nutrició.

Segons ha explicat el regidor, “ tenim l’oportunitat d’aprendre a fer-nos grans gaudint la vida i fent una ciutat millor, compartint Reus amb les altres generacions i posant en valor la nostra dignitat com a col·lectiu”. En essència, ha dit, aquesta campanya "vol captar, promoure i difondre totes les peculiaritats que aporten les persones grans i que enriqueix la vida en comunitat i fa ciutat, les seves motivacions, valors, accions i donar un retorn al col·lectiu de tota aquesta vàlua".
 

Subirats ha presentat el nou programa, aquest dijous Foto: Reus.cat


Comença aquest divendresLa nova campanya començarà aquest divendres 1 d’octubre, coincidint amb el Dia Internacional de les persones grans. Es farà un acte a Cal Massó a partir de les 6 de la tarda, una activitat en la que es farà l'exposició dels resultats en forma de síntesi de la diagnosi realitzada sobre el Pla d'Envelliment Actiu i Saludable.

El programa, que inclou xerrades, tallers de meditació en línia, o caminades, entre altres, es pot consultar aquí
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: