ESPECTACLES

L'Orfeó Reusenc mostra «El confinament de la Laura»

Dissabte, a les 6 de la tarda

per ReusDigital, 30 de setembre de 2021 a les 11:17 |
Cartell de l'obra | Cedida
L’Orfeó Reusenc presenta l'obra El confinament de la Laura, aquest proper dissabte 2 d'octubre a les 6 de la tarda. Es tracta d'un espectacle multidisciplinari on el teatre, la dansa i la música en directe, explicaran als assistents el confinament des de l’òptica de les arts escèniques, amb la música com a principal protagonista.

La Laura, una nena de 12 anys, es troba confinada amb el seu avi i dues germanes més. Després de dies de tensió, l’avi els toca un vell violí de quan era jove i els explica històries on els personatges superen situacions difícils gràcies a la música. La Laura decideix aprendre a tocar-lo i engresca als seus veïns músics a sortir a tocar al balcó. Un a un, diferents personatges expliquen el que la música els aporta, tocant cadascun el seu instrument, mentre l’Íngrid, la germana gran de la Laura, balla.

Es tracta del projecte guanyador de la beca #SOSCultura de la Fundació Carulla. La representació tindrà lloc al teatre de l’Orfeó Reusenc, amb entrades a 8 per als socis de l'entitat i del Bravium Teatre (10, per al públic general). 
Participació