1 de 10
NADAL 2021

Surt a licitació l'enllumenat de Nadal de la ciutat per enguany

El pressupost és de 100.000 euros

Una imatge d'arxiu del carrer de Jesús, de Reus, amb l'enllumenat nadalenc | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de setembre de 2021 a les 14:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus, a través de l’Agència Reus Promoció (que gestiona l'enllumenat de Nadal de la ciutat), mantindrà per enguany el suport econòmic als carrers comercials, concretament del 70% del cost total del lloguer i de la instal·lació. Aquest ajut que es va incrementar a l’any 2020 per la Covid, i continuarà en l’edició d’enguany "per ajudar a finançar" el cost dels llums nadalencs.

Segons la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, “per a nosaltres és molt important estar al costat del comerç i per això pensem que és bo poder mantenir aquest ajut fins al 70%”. Es previst que siguin un total de 20 carrers els que participin enguany en l’enllumenat nadalenc.

Des de Reus Promoció es calcula que el pressupost total serà d’uns 100.000 euros, aproximadament. D’aquest import els comerços n'hauran de finançar, doncs, el 30%.

Una altra de les mesures de suport que Reus Promoció posa a disposició dels comerços és una major col·laboració amb els caps de carrer, incrementant la contractació d’una persona de suport comercial per als establiments.

La campanya començarà el 26 de novembreEl dia 26 de novembre és la data prevista de l’inici de la campanya de Nadal 2021, que inclourà l’encesa de l’enllumenat nadalenc.

Fins al dia 13 d’octubre serà obert el termini per presentar propostes a les diferents licitacions de l’enllumenat nadalenc publicades per l’Ajuntament de Reus. El lot 1 preveu diversos motius i elements d’enllumenat per a les places del centre, amb un import màxim de 37.700 euros + IVA; el lot 2 és el que correspon a l’arbre de Nadal, que es vol col·locar al centre de la plaça del Mercadal, i que preveu un import màxim de 28.000 euros + IVA; el lot 3 està adreçat als motius d’enllumenat nadalenc que es repartirà per diversos barris de la ciutat, i que preveu una inversió de 9.400 euros + IVA; el 4 està destinat a les garlandes, amb un import de 16.800 euros; i el lot 5, de diversos elements i figures per repartides per la ciutat per un import de 7.445 euros + IVA.

L’import total previst per a aquestes licitacions és de 99.345,00 euros més IVA, i la novetat més important és que s’ha incrementat amb 7.400 euros la dotació dels Lot 1 i que es crea un nou Lot 5. Aquesta licitació està coordinada per l’Agència Reus Promoció i està finançada, a banda de la pròpia Agència també pel departament de Via Pública i la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: