1 de 10
PÀDEL

Nou circuit de pàdel Maximum Sènior Garcia Riera per aquesta temporada

El primer torneig se celebrarà al club Gimnàstic de Tarragona del 30 al 3 d'octubre

Una imatge de la presentació | Mayo Lorda
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de setembre de 2021 a les 09:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Maximum Pàdel Tour presenta aquesta emporada el Maximum Sènior Padel Tour Garcia Riera, un circuit masculí i femení pensat per a persones de més de 40 anys. El primer torneig se celebrarà al club Gimnàstic de Tarragona del 30 al 3 d'octubre, entitat que s'incorpora al circuit. Aquest comptarà amb sis proves i conclourà amb una Master Final, amb la seu encara per concretar, que es disputarà el gener de 2022.

La presentació del Maximum Sènior Padel Tour Garcia Riera ha tingut lloc aquest dimarts 28 de setembre al matí al Golf Costa Daurada, un dels clubs que acollirà una de les proves d'aquest circuit, concretament del 25 al 28 de novembre. L'acte ha comptat amb la presència de Xavier Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DIR del Golf Costa Daurada, qui s'ha encarregat de donar la benvinguda als assistents abans de cedir la paraula a Marc Tarragó, director general Golf Costa Daurada.

El creixement del complex Golf Costa Daurada


"Pel Golf Costa Daurada és molt important acollir aquest circuit sènior de Maximum Padel Tour, ja que ens ajudarà encara més a convertir-nos en referents a escala nacional", ha explicat Tarragó, que ha detallat les properes ampliacions que viurà les instal·lacions en pàdel, amb tres pistes més i dues més de tennis, a més d'un aparcament amb 170 places. L'entorn s'ha convertit en "un complex multiesportiu de referència, amb 2.300 socis i l'objectiu d'arribar als 3.000 a mitjan any vinent", ha subratllat.

Per la seva banda, Joan Bel, director de Maximum Padel Tour, ha detallat que "es tracta d'un circuit que vol potenciar el sènior, que els jugadors a partir de 40 anys puguin gaudir jugant contra jugadors de la seva edat". Tal com ha concretat Bel, les categories es dividiran per sumatòria d'edats de la parella. En el cas del masculí hi haurà quatre: +90, +100, +110 i +120; mentre que en el femení hi haurà tres: +80, +90 i +100. A més, Bel ha volgut agrair a les empreses patrocinadores Euroenergo i Banco Mediolanum, així com a Garcia Riera que dóna el nom a aquest nou circuit.

Xavier Garcia, director general de Garcia Riera, ha tancat l'acte de presentació explicant que "des del principi vam veure amb bons ulls la proposta d'aquest circuit i crec que amb Maximum Padel Tour podem fer una molt bona dupla". El circuit arrencarà, doncs, al club Gimnàstic de Tarragona el 30 de setembre i continuarà pels següents clubs: Tennis Salou H2O, Club Tennis Tarragona, Club Tennis Reus Monterols, Golf Costa Daurada i Global Padel Sports.
Participació