ART

Alumnes de l'Escola d'Art i Disseny crearan la imatge gràfica del Centre Social El Roser

Al desembre s'escollirà una proposta d'entre totes les presentades

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 29 de setembre de 2021 a les 09:42 |
Una imatge de la visita | Ajuntament de Reus
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc de la col·laboració entre la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament i l'Escola d'Art i Disseny de Reus, alguns alumnes del centre han visitat aquest dimarts 28 de setembre el Centre Social El Roser, ja que seran els encarregats de configurar la imatge gràfica i el llibre d'estil del nou equipament municipal.

L'objectiu de la visita, doncs, ha estat conèixer l'espai i l'activitat que s'hi desenvoluparà per tal de treballar amb tots els coneixements possibles. L'alumnat de l'assignatura Mitjans Informàtics II del segon curs del cicle formatiu de grau superior (CFGS) de Projectes i Direcció d'Obres de Decoració i CFGS d'Arquitectura Efímera treballarà aquest projecte a classe durant els mesos d'octubre i novembre. Després, al desembre, es presentaran els treballs a l'Ajuntament de Reus i es triarà una de les propostes, que es convertirà en la imatge d'aquest nou equipament. L'autor/a de la proposta guanyadora rebrà una gratificació per la feina feta.

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, valora de manera molt positiva aquesta col·laboració: "El Centre Social El Roser està pensat com un equipament integrat, que atendrà a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat i, al mateix temps, estarà obert a tota la ciutadania. Precisament, el fet que la imatge d'aquest nou servei sigui creada per l'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny de Reus incideix en aquesta filosofia de generar complicitat amb els diferents agents, entitats i institucions de la ciutat".

Centre Social El Roser

El Centre Social El Roser és un equipament "innovador" que donarà impuls a les polítiques municipals d'atenció a les persones amb la creació de nous serveis i l'aposta per programes existents com la Gestió Alimentària, l'allotjament per a persones sense llar i el Pla Local d'Inclusió Social. L'objectiu és empoderar les persones en situació de vulnerabilitat per tal que puguin superar la situació en què es troben.

L'Ajuntament de Reus va publicar a finals d'agost la licitació del contracte del servei d'alimentació del Centre Social El Roser, que ara es troba en fase de valoració de les ofertes que s'han presentat. De manera paral·lela a aquest procés administratiu, a mitjans d'octubre, l'equip de professionals del Centre Social el Roser es traslladarà a aquest equipament per tal de preparar l'obertura, prevista pel 2021. En concret, la previsió és que el servei d'alimentació comenci a atendre a les persones usuàries al gener i el d'allotjament, a l'abril.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: