ART

Comissariat obre la convocatòria d'arts visuals «Priorat en persona» per a l'any 2022

El termini de presentació de projectes finalitza el 28 d’octubre de 2021

El programa té com a objectiu la interrelació d’artistes i creadors de diverses disciplines amb la comarca del Priorat | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de setembre de 2021 a les 09:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Comissariat ha obert la nova convocatòria Priorat en Persona - Arts Visuals per a l'any 2022. El termini de presentació de projectes finalitza el 28 d’octubre de 2021. Aquest és un programa que té com a objectiu la interrelació d'artistes i creadors de diverses disciplines amb la comarca del Priorat, i que Comissariat du a terme a Addend (equipament per a la recerca, la creació audiovisual i el pensament crític), a la Morera de Montsant. 

Aquesta convocatòria s'adreça als artistes que treballen amb el context. Comissariat posa en contacte els artistes seleccionats amb persones i entitats (adalils) de diversos àmbits del Priorat, segons les seves afinitats, els seus interessos o els seus objectius, per desenvolupar un procés col·laboratiu amb l'objectiu que comparteixin i relacionin els seus coneixements i les seves experiències, de cara a bastir projectes conjunts que tinguin la comarca com a referent i marc d'acollida.

Per a més informació sobre la convocatòria, cliqueu aquí

Addend: recerca, creació audiovisuals i pensament crític

Addend és un equipament que sorgeix en el seu dia a conseqüència del buit deixat en l'entramat artístic i cultural de Catalunya. Aquest centre situat al Priorat s'ha plantejat com un node actiu, activant un model que és el compendi d'una sèrie d'iniciatives, de propostes privades i d'experiències professionals amb una clara consciència ideològica i de servei públic.

És la confluència de totes i cadascuna de les seves vessants: l'artística, la pedagògica i la dinamitzadora i gestora cultural. Aquest centre d'activitats ofereix un marc d'actuació favorable per potenciar la trobada i la cohesió que necessita el sector cultural, tant pel que fa a persones com a disciplines. Per això Addend es defineix com un equipament per a la recerca, la creació audiovisual i el pensament crític.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: