COMERÇ

El Morell organitza el seu 1r Mercat de segona mà

El 17 d'octubre, amb una vintena d'expositors

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 28 de setembre de 2021 a les 13:46 |
Detall del cartell del mercat | Cedida
La regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell organitza, per al diumenge 17 d’octubre, el 1r Mercat de segona mà del Morell. Es tracta d’una iniciativa que tindrà lloc a la plaça de l’Era del Castell, de 10 del matí a 2 del migdia, i que “ens agradaria que fos una proposta beneficiosa per a tothom i, alhora, servís per fer comunitat”, segons la regidora Mònica Casas.

I és que “segur que moltes persones tenen a casa objectes que no fan servir i que encara estan en bon estat”, per la qual cosa, “altres persones poden donar-los ús i aprofitar-los, de manera que tothom hi surt guanyant”, ha dit Casas.

Així, sota el lema Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites, s’ha creat aquesta nova activitat, amb la intenció que tingui continuïtat en el temps. Hi haurà una xocolatada per a totes les persones assistents a les 11 del matí.

Pel que fa a les inscripcions per a les zones de venda, estan limitades a 20 expositors i es poden efectuar al Centre Cultural en horari d’oficina, de 4 de la tarda a 8 del vespre. Per a més informació, es pot escriure a [email protected] o bé trucar al 977 84 21 76
Participació