1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

Comença la captació d'empreses de l'Innolab de Redessa

El programa s'adreça a pimes que tinguin un repte d'innovació o vulguin detectar noves possibilitats de creixement

L'Innolab rep propostes d'empreses fins al 20 d'octubre | Cedida
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 28 de setembre de 2021 a les 11:39 |
Aquest article es va publicar originalment el 28 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Innolab de Redessa, el servei per a empreses que volen innovar en nous productes, serveis, procediments o noves dinàmiques organitzacionals, comença la fase de captació de projectes, que finalitzarà el dia 20 d'octubre.

Les pimes que tinguin un repte d'innovació o vulguin detectar noves possibilitats de creixement, poden sol·licitar participar en l'Innolab posant-se en contacte amb Redessa a través del correu electrònic innolab@redessa.cat, o bé a través del formulari de la web www.redessa.cat/innolab.

RequisitsPer prendre part al programar cal de ser una pime (tenir entre cinc i 50 treballadors), i tenir la seu a Reus. La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha explicat que "creiem que la innovació és un actiu que ajuda a créixer a les empreses i en aquest sentit, durant el període de mentoria farem un acompanyament a través del qual ajudarem a trobar punts de millora que permetin, per exemple, detectar noves oportunitats de negoci o dinàmiques que augmentin la productivitat".

L'Innolab de Redessa disposarà d'una vintena de mentors en innovació que es designaran a cada projecte en funció de les seves necessitats i característiques.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: