1 de 10
SECTOR QUÍMIC

L'ICIQ i la Canonja signen un conveni per desenvolupar el Projecte Verd, Educacional i Científic

Pretén promoure l'alfabetització científica entre joves i adults, així com en persones de la tercera edat

El conveni s'ha signat aquest dilluns | ACN
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 27 de setembre de 2021 a les 18:10 |
Aquest article es va publicar originalment el 27 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ), amb seu a Tarragona, i l'Ajuntament de la Canonja han signat un conveni per desenvolupar el denominat Projecte Verd, Educacional i Científic. El director de l'ICIQ, Emilio Palomares, i l'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, han firmat aquest dilluns el conveni per fer aquest projecte, dividit en dues parts.

D'una banda, la part científica, que consisteix en el suport econòmic, per part del consistori, d'un investigador predoctoral que treballi en l'àmbit de la química verda amb un dels grups de recerca de l'ICIQ. Per l'altra, l'activitat divulgativa i de formació de la química verda en persones grans. És un projecte d'un any de durada però ja s'està parlant d'ampliar-lo en el temps i convidar empreses.

"Trobar aliats que ajudin a assolir els objectius és tan important en la ciència com en la vida; així, volem obrir les portes del nostre centre per apropar la recerca en química verda a la ciutadania de la Canonja, la qual cosa ens permetrà reforçar el vincle amb el territori i fomentar les vocacions en ciència a casa nostra", ha afirmat el director de l'ICIQ.

El projecte pretén promoure l'alfabetització científica entre joves i adults, així com en persones de la tercera edat. L'objectiu aquí "és despertar vocacions científic-tecnològiques des de la infància, potenciant l'ús del mètode científic i de l'experimentació en l'etapa d'educació primària, secundària i batxillerat", ha afegit l'alcalde de la Canonja.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: