1 de 10
SERVEIS

Cambrils proposa l'adjudicació de disset guinguetes a les seves platges

La renovació per a la temporada 2022 "respon a la voluntat de regularitzar la situació d'aquest tipus d'instal·lacions", segons fonts municipals

Una pancarta de l'Associació Xiringuitos Platges de Cambrils, d'aquest estiu | ACB
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 27 de setembre de 2021 a les 15:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La mesa de contractació de l'Ajuntament de Cambrils ha proposat l'adjudicació de 17 guinguetes a les platges de la vila a les diferents empreses que van presentar ofertes en el procediment obert per regularitzar aquestes instal·lacions. Ara, els licitadors seleccionats han d'aportar la documentació requerida i dipositar la garantia per poder formalitzar l'adjudicació definitiva.

21 lots en licitacióEl govern municipal ha valorat "molt positivament l'èxit de participació" de les empreses a la convocatòria, ja que s'hi van presentar 19 ofertes i només han quedat deserts quatre dels 21 lots de la licitació. Cal tenir en compte que aquest estiu hi havien 18 guinguetes en funcionament.

La renovació de les guinguetes per a la temporada 2022 "respon a la voluntat de regularitzar la situació d'aquest tipus d'instal·lacions, d'acord amb les obligacions que estableix la llei", han indicat fonts municipals. El procediment de licitació, que limitava la presentació d'ofertes a un màxim de tres lots per persona licitadora, "ha garantit el compliment dels principis legals, pel que fa a la lliure concurrència, la no discriminació i igualtat de tracte entre els licitadors", s'ha subratllat.

Una imatge "més moderna"Tot i que en un principi es va donar com a termini per presentar ofertes el passat 2 d'agost, finalment l'Ajuntament va ampliar aquesta possibilitat fins al dia 16 d'agost. El concurs de mèrits, segons s'ha explicat, es va establir tenint en compte criteris de valoració de les ofertes que "garantissin els principis d'objectivitat establerts a la legislació patrimonial reguladora de l'autorització".

L'objectiu de tot plegat, s'ha indicat aquest dilluns és aconseguir, amb un model "més homogeni, una imatge més moderna, actual i funcional" de les instal·lacions, garantint la "singularitat" de les guinguetes i mantenint uns estàndards "mínims" de qualitat.

A partir del número de guinguetes instal·lades històricament a les platges de Cambrils, s'ha realitzat un nou disseny i s'han reubicat aquestes noves instal·lacions, tenint en compte diferents criteris tècnics. Les actes de la mesa de contractació i informes tècnics es poden consultar en aquest enllaç del perfil de contractant.

Consulteu aquí els lots licitats, els licitadors i les puntuacions. 

També us pot interessar:

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: