OBRES I MILLORES

El polilleuger Alberich i Casas comptarà amb una edificació aïllada de lavabos

L'obra ha estat adjudicada a l'empresa COASA, per un import de 60.000 euros i un termini d'execució de tres mesos

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 27 de setembre de 2021 a les 13:12 |
Una imatge del polilleuger Alberich i Casas | Ajuntament de Reus
Reus Esport i Lleure ha adjudicat la construcció d'un nou mòdul de serveis al polilleuger Alberich i Casas, actuació que se suma als diversos treballs d'adequació que s'han dut a terme aquest estiu.

Concretament, l'empresa COASA serà l'encarregada de crear una edificació aïllada de lavabos i cabines sanitàries, situada entre l'espai exterior del polilleuger i la zona de pati del centre escolar. L'obra comprèn la instal·lació d'una tanca delimitada i manté l'estètica de l'edificació esportiva. Aquesta actuació s'ha adjudicat per un import de 60.294,17 euros, IVA inclòs, i un termini d'execució de tres mesos.

L'actuació complementarà altres treballs que s'han anat desenvolupant al llarg d'aquest estiu, en la línia de regenerar i millorar el paviment esportiu. L'objectiu, a banda d'una millora estètica i funcional, és mantenir les instal·lacions de la manera més adequada possible.

Actiu des del 2010

El polilleuger Alberich i Casas, en funcionament des de l'any 2010, manté un nivell molt alt d'ocupació esportiva tant en la franja d'edat escolar com amb diferents modalitats esportives de competició. Tradicionalment acull competicions de tots tipus, activitats de turisme esportiu i competicions dels jocs esportius escolars de Catalunya. Les modalitats que s'hi desenvolupen són el bàsquet, minibàsquet, futbol sala, gimnàstica rítmica, bàdminton o el voleibol, entre altres esports que es practiquen puntualment a la instal·lació.
Participació