OBRES I MILLORES

Liciten per prop de 400.000 euros la millora de voreres i passos de vianants de Reus

El contracte s'emmarca en el desplegament dels plans directors de manteniment de la via pública

Operaris treballen en la reparació de voreres, en una imatge d'arxiu | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 24 de setembre de 2021 a les 16:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha publicat aquest divendres, 24 de setembre al perfil del contractant la licitació del contracte d'obres de millora de la via pública municipal: voreres, passos de vianants i accessibilitat. El contracte, que inclou actuacions a la via pública en l'àmbit de voreres, passos de vianants i accessibilitat, surt amb un pressupost de licitació de 390.000 euros i un termini d'execució de sis mesos.

El contracte s'emmarca en el desplegament dels plans directors de manteniment de la via pública, que preveuen una inversió total d'1,3 milions d'euros amb l'execució dels plans d'asfaltat, voreres i passos de vianants, mobiliari urbà i jocs infantils, enllumenat públic, jardineria, i fonts ornamentals i de boca.

Les actuacions previstes en el contracte que ha sortir a concurs públic són la remodelació de passos de vianants al passeig de Prim, a la plaça d'Europa, al carrer de l'Argentina, al carrer de Miami, i al carrer de Benidorm. L'objectiu és resoldre de forma correcta la seva accessibilitat i desplegar el pla Reus Ciutat Inclusiva.

També es contempla la millora de l'accessibilitat a l'avinguda Prat de la Riba, al carrer de Domènech Soberano, al carrer de l’Escorxador, al carrer de l’alcalde Segimon amb Alcover i a l'avinguda dels Jocs Olímpics. Es faran ampliacions de les voreres en els punts de creuament per obtenir un menor recorregut de creuament dins de les calçades i la realització de nous passos de vianants.

També es durà a terme la renovació de voreres al carrer de Benidorm, cantonada amb Vidal i Barraquer, al carrer de Joan Oliver, a l'avinguda de Jaume I, i a l'avinguda dels Jocs Olímpics. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: