OBRES I MILLORES

L’Ajuntament encarrega les obres per la nova seu de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil

El pressupost de licitació és de 235.064,32 euros

per ReusDigital, 23 de setembre de 2021 a les 11:57 |
Espai per a la futura seu de l'associació | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha publicat, al perfil del contractant, la licitació del contracte d’obres de condicionament d’una nau al camí de Riudoms per destinar-la a la nova seu de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil. Aquest projecte s’emmarca en el pla d’inversions municipal, i el seu pressupost de licitació és de 235.064,32 euros i té un termini d’execució de sis mesos.

Actualment, l’entitat es troba a un local del carrer de Sant Carles i Sant Josep, però es troben que tenen moltes limitacions d’espai. Aquestes condicions han motivat la cerca d’un nou local. En aquest sentit, l’associació de voluntaris ha participat en el disseny del futur equipament per tal que les noves instal·lacions responguin a les necessitats. El projecte preveu construir un forjat que dividirà la nau en dues plantes: baixa i primera.

La planta baixa servirà de magatzem, aparcament i comptarà amb un vestidor adaptat. A la planta primera s’hi faran dos vestidors i una sala polivalent. La resta de la planta superior quedarà diàfana, sense ús. A més, també es renovaran les instal·lacions elèctriques, de sanejament, de fontaneria, de climatització i de ventilació. La nau, construïda l'any 2001, actualment està ocupada pels serveis municipals de Medi Ambient i s’utilitza com a magatzem de material necessari per a les seves tasques.

La cessió de la seu a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus està recollida en en conveni signat amb l'Ajuntament.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: