VIDA MUNICIPAL

Reus renova la flota de vehicles de les Brigades Municipals

La inversió "ha de contribuir a la millora de les condicions laborals dels treballadors", s'assenyala des del consistori

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de setembre de 2021 a les 11:19 |
L'edifici de les Brigades Municipals de Reus | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus continua amb la renovació de la flota de vehicles de les Brigades Municipals, "donada l’antiguitat de l’actual, que compta amb una mitjana de 20 anys", segons han apuntat aquest dijous des del consistori. La inversió "ha de contribuir a la millora de les condicions laborals dels treballadors, així com a la millora de la prestació dels serveis, alhora que comportarà eliminar l’elevat cost econòmic que suposa el manteniment dels vehicles actuals", s'ha afegit per part de fonts municipals.

S'ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte de subministrament de dos vehicles més: una furgoneta de quatre o més places, i una furgoneta de dues. El contracte surt a licitació amb un pressupost de licitació de 40.000 euros i un termini de subministrament de tres mesos. La renovació de la flota de les Brigades Municipals es completarà amb l'adquisió d'un total d'11 vehicles i una inversió aproximada de 430.000 euros.

Són vehicles que es destinaran a les diferents unitats de les Brigades, especialment les de construcció, mobiliari urbà, muntatges, jardineria, pintura i de manteniment de fonts i sortidors ornamentals. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: