MISERICÒRDIA 2021

Miki Núñez sedueix Reus

Amb "Iceberg", exhaureix les entrades del concert al parc de la Festa

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de setembre de 2021 a les 09:49 |
Miki Núñez ha actuat a Reus per les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia | Reus Cultura
En el marc de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia, aquesta passada nit de dimecres ha tingut lloc un gran concert al parc de la Festa a càrrec de Miki Núñez. Els assistents han gaudit de la proposta artística d'un dels joves talents del país, cèlebre per la seva irrupció mediàtica temps enrere i que ha aterrat a la capital del Baix Camp disposat a injectar optimisme i felicitat al públic amb les seves cançons. 

Amb les entrades exhaurides al concert de Reus, Núñez ha fet parada a la nostra ciutat per la gira Tour Iceberg 2021, tot present un disc homònim. 

La música no s'atura per Misericòrdia, ja que els encarregats de pujar a l'escenari del parc de la Festa, aquesta nit de dijous, seran els components de la formació Stay Homas. Divendres, la Palma acollirà la 28a edició del festival Reggus, mentre que al parc de la Festa s'hi durà a terme la revetlla amb l'Orquestra Allioli. Finalment, el dissabte, dia de Misericòrdia, els protagonistes a la zona del parc dels Capellans seran els locals Koeman, i la Terrasseta de Preixens. 
Participació