Xerrada per a l'Associació Dones Ganxetes sobre la nova factura de la llum i l'estalvi energètic

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de setembre de 2021 a les 09:35 |
Una imatge de la xerrada | Reus.cat
Una vintena de membres de l'Associació Dones Ganxetes ha assistit a la xerrada Nova factura de la llum i consells d'estalvi energètic, organitzada per l'Ajuntament de Reus a petició de l'entitat, que tingut lloc aquest passat dimecres, 22 de setmebre.

Totes les persones assistents han rebut l'imant Endolla't en Hora Vall que detalla el cost de la llum més car o barat segons l'hora, i un díptic amb consells d'estalvi energètic. Es tracta d’un material que reben les persones usuàries del Punt d'Assessorament Energètic (PAE). La xerrada s’ha fet a la seu de l’entitat.

En concret, ha consistit a donar pautes per disminuir el consum i la despesa energètica a casa, per entendre la nova factura elèctrica, per conèixer les diferents modalitats de contractació, per poder establir les bases d'una comptabilitat energètica domèstica més precisa i per a realitzar una millora de l'eficiència i, per tant, d'estalvi energètic potencial.

El PAEL'Ajuntament de Reus posa a l'abast de tothom, i de manera especial de les persones que sol·liciten la subvenció de pobresa energètica, el Punt d'Assessorament Energètic (PAE), un servei, gratuït i personalitzat, d'assessorament d'estalvi energètic.

L'objectiu del PAE és que les famílies redueixin la despesa en aquests subministraments a través d'algun tipus de bonificació, de millora dels hàbits de consum, de reducció de potència, etc. Per això, també s'explica com funciona la nova factura de la llum.

Per ser atès pel PAE, cal demanar cita i portar les factures d'electricitat, gas i aigua. 
Participació