OBRES I MILLORES

Milloren la seguretat viària a Riudecanyes

El projecte a la T-313 comporta una inversió, per part de la Diputació, superior al mig milió d'euros

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de setembre de 2021 a les 08:00 |
Imatge d'un tram afectat per les obres, abans de l'inici d'aquestes | Cedida
Les obres de millora de l'accés viari a Riudecanyes comencen aquest dijous 23 de setembre. La Diputació de Tarragona construirà una rotonda a la intersecció entre la T-313 i l'accés al municipi de Riudecanyes i actuarà en un tram de 300 metres a la mateixa T-313, millorant-ne el traçat i ampliant la calçada fins a 7 metres.

Més de mig milió d'inversió


Es tracta del tram que enllaça la rotonda i la intersecció amb la TV-3131. L'elevada confluència de trànsit en aquesta zona ha fet necessari el plantejament de les obres. Els treballs també inclouran un nou itinerari de vianants des del costat esquerre del pont de Riudecanyes fins al cementiri (aquest inclou un pas de vianants a la T-313).

Així mateix, es reordenaran els accessos a l'entorn de la rotonda i s'eixamplarà el camí de la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes per tal de facilitar l'accés a finques veïnes i a la deixalleria municipal. Més de 50 operaris treballaran en aquest projecte de millora que representa a la Diputació una inversió de 545.000 euros.

Està previst que les obres durin set mesos. El projecte de condicionament en aquest punt de la xarxa viària inclourà, entre altres actuacions: la reposició dels serveis afectats, les plantacions i la il·luminació de la nova rotonda, la corresponent senyalització vertical i horitzontal i la canalització per al desplegament de la xarxa de fibra òptica. 

El projecte es pot consultar en aquest enllaç.
Participació