MEDI AMBIENT

Reus encarrega un programa de conscienciació ambiental per avançar en els objectius de sostenibilitat

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de setembre de 2021 a les 09:42 |
Rubio, en una imatge d'arxiu | Reus.cat
La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte per a la planificació i execució d’un programa de conscienciació ambiental que ha de donar suport a polítiques de sostenibilitat impulsades per l’Ajuntament de Reus i dirigides als centres educatius i entitats. El contracte surt amb un pressupost de licitació del 50.000 euros i tindrà una vigència de dos anys.

Daniel Rubio, regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, ha dit que “el programa de conscienciació ambiental ha d’estar adreçat a la comunitat educativa, a les entitats i a la ciutadania en general; ens ha de fer millorar en sostenibilitat a Reus; i fer avançar amb la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

El servei consistirà en la realització d'un programa de conscienciació emmarcat en la sostenibilitat ambiental. El programa ha d’incloure, entre altres, propostes de visites a instal·lacions municipals com les deixalleries i plantes fotovoltaiques o d’energia solar tèrmica, entre altres; visites, dins el terme municipal, a espais de biodiversitat o la Boca de la Mina, entre altres; o la commemoració de dies internacionals de caràcter ambiental.

També ha de preveure la realització de tallers i xerrades.
Participació