MOBILITAT

La zona blava del carrer de Miami, de franc els dies de Misericòrdia

El consistori aposta per ampliar les facilitats d'aparcament en l'entorn del passeig i del Santuari per les Festes de la Mare de Déu

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2021 a les 16:44 |
Una imatge d'arxiu de la zona blava del carrer de Miami | Google Maps
El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus ha ampliat les facilitats d'aparcament al voltant del passeig i el Santuari de Misericòrdia amb motiu dels actes de les festes de la Mare de Déu que tenen lloc aquest dies en aquesta zona de la ciutat.

La limitació de les places d'aparcament al propi passeig de Misericòrdia, donada la restricció de l'accés en un espai on ha calgut limitar l'aforament dels actes programats a causa de les mesures sanitàries, ha motivat acords de l'Ajuntament amb empreses públiques i privades per posar a disposició de la ciutadania noves places d'aparcament gratuïtes durant aquest dies de festa.

Així, Reus Mobilitat i Serveis ha fet gratuïta la zona blava d'aparcament situada al carrer de Miami. A més, el consistori ha arribat a un acord amb el supermercat Alcampo, situat al carrer de Llorenç Milans del Bosch, per obrir l'aparcament de superfíce al conjunt de la ciutadania i no únicament als clients.

L'Ajuntament manté obertes converses amb altres supermercats de la zona amb aparcament propi per a clients, per obrir-lo al conjunt de la ciutadania. La gratuïtat de les zones d'aparcament és vigent des d'avui i fins que acabin els actes programats amb motiu de la festa major.
Participació