1 de 10
SALUT

L'Ajuntament i el Col·legi de Psicologia promouran accions de salut comunitària

Llaster i Subirats han rubricat el conveni de col·laboració entre les parts | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de setembre de 2021 a les 16:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus ha signat un conveni de col·laboració amb la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya per tal de col·laborar en la promoció d’accions relacionades amb la salut de la comunitat, per treballar les habilitats psicològiques per tal de millorar la salut mental de les persones.

El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, ha manifestat que “aquest conveni ens permetrà donar compliment al pla de mandat de la regidoria de Salut i Ciutadania, on es determina la necessitat de generar eines en l’àmbit de la promoció, específicament en l’àmbit de la salut mental.

Eva Llatser, presidenta de la Junta Rectora de la Delegació Territorial, ha explicat que "des del Col·legi Oficial de Psicologia comptem amb el suport de professionals qualificats amb formació i experiència contrastada en aquest àmbit d’actuació, aquest marc de col·laboració ens permet difondre el paper de la psicologia i fer-la més propera a la ciutadania com a forma de millora de la salut mental de les persones".

La promoció de la salut és el conjunt d’actuacions, prestacions i serveis destinats a fomentar la salut individual i col·lectiva, i impulsar l’adopció d’estils de vida saludables per mitjà de les intervencions adequades en matèria d’informació, comunicació i educació sanitària.

Iniciar espais de col·laboració amb els col·legis professionals és un dels eixos del del Pla de Salut de la Ciutat de Reus pel període 2018-2022 que preveu el desenvolupament d’accions de promoció de la salut a totes les polítiques amb la participació de les diferents entitats, institucions i actors socials que intervenen en l’àmbit de la salut i la comunitat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: